

# UNITING EYE CARE PROFESSIONALS THROUGH ELEVATED EDUCATION—COME FOR THE CE, STAY FOR THE EXPERIENCE.

# EARN UP TO 37 OD CE HOURS

Prepare for a premier educational opportunity at the Hyatt Regency Riverwalk in San Antonio.

The meeting launches with the Association of Armed Forces and Federal Optometric Services (AFOS) exclusive sessions, followed by joint AFOS & SECO continuing education sessions and events from Friday through Sunday. This program offers a focused environment for advanced learning, skills development, and professional networking.

Attendees may choose to participate in the AFOS kickoff, the joint AFOS & SECO CE sessions over the weekend, or the full event experience.

#### **TUESDAY**

#### **SEPTEMBER 9, 2025**

AFOS FEDERAL SERVICE OPTOMETRY PROGRAM

6:30 PM - 8:30 PM

AFOS BOARD MEETING AND DINNER (SELECT GUESTS ONLY)

#### WEDNESDAY

#### **SEPTEMBER 10, 2025**

AFOS FEDERAL SERVICE OPTOMETRY PROGRAM (4 HRS CE)

8:30 AM - 11:30 AM

AFOS SECTION CHIEF'S MEETING (SELECT GUESTS ONLY)

**BADGE PICK UP FOR ATTENDEES** 

1:00 PM - 6:00 PM REGISTRATION AND NAME

2:00 PM – 3:40 PM 2 HOURS CE

3:40 PM - 4:20 PM

EXHIBIT HALL OPENING

4:20 PM - 5:10 PM

1 HOUR CE

5:20 PM – 6:00 PM

**EXHIBIT HALL** 

6:00 PM – 6:50 PM 1 HOUR CE

#### **THURSDAY**

## **SEPTEMBER 11, 2025**

AFOS FEDERAL SERVICE OPTOMETRY PROGRAM (8 HRS CE)

7:00 AM – 12:00 PM REGISTRATION AND PACKET

PICK-UP FOR ATTENDEES
7:00 AM – 8:00 AM

BREAKFAST AND EXHIBIT HALL SESSION

8:00 AM – 10:30 AM SERVICE CHIEF BREAKOUT SESSIONS AND "FROM THE TRENCHES" DISCUSSION FORUM (3 HR CE)

10:30 AM - 11:10 AM EXHIBIT HALL BREAK

11:10 AM – 12:00 PM 1 HOUR CE

12:00 PM - 1:00 PM

EXHIBIT HALL BREAK AND LUNCH

1:00 PM - 2:40 PM 2 HOURS CE

2:40 PM – 3:30 PM EXHIBITOR/SPONSOR SPOTLIGHT AND RAFFLE

3:30 PM – 4:20 PM

1 HOUR CE

4:30 PM – 5:20 PM

1 HOUR CE

6:00 PM - 8:00 PM AFOS MEMBERSHIP AND ANNUAL AWARDS CEREMONY

#### FRIDAY

# **SEPTEMBER 12, 2025**

AFOS & SECO PROGRAM (8 HRS CE)

6:30 AM – 4:00 PM REGISTRATION AND NAME BADGE PICK UP

7:00 AM - 7:30 AM BREAKFAST SYMPOSIUM

7:30 AM - 7:45 AM BREAK

7:45 AM - 9:30 AM 2 HOURS OF CE

9:30 AM - 9:45 AM

15 MIN BREAK 10:00 AM - 10:45 AM

1 HOUR CE 10:45 AM - 11:15 AM

10:45 AM - 11:15 AN BREAK

11:15 AM - 12:00 PM LUNCH SYMPOSIUM

12:00 PM - 12:45 PM

1 HOUR CE

12:45 PM - 1:00 PM BREAK

### TBA

OPTIONAL AFTERNOON SOCIAL/ EXCURSION

1:00 PM - 2:45 PM 2 HOURS OF CE

2:45 PM - 3:00 PM BREAK

3:00 PM - 4:45 PM 2 HOURS OF CE

4:45 PM - 5:45 PM

BREAK

5:45 PM - 7:00 PM
WELCOME RECEPTION AT THE
ALAMO

TBA
OPTIONAL SOCIAL/EVENING
EVENT

### **SATURDAY**

# **SEPTEMBER 13, 2025**AFOS & SECO PROGRAM (9 HRS CE)

6:30 AM – 4:00 PM REGISTRATION AND NAME

REGISTRATION AND NAME BADGE PICK UP

7:00 AM - 7:30 AM BREAKFAST SYMPOSIUM

7:30 AM - 7:45 AM BREAK

7:45 AM - 9:30 AM **2 HOURS OF CE** 

9:30 AM - 9:45 AM BREAK

10:00 AM - 10:45 AM 1 HOUR CE

10:45 AM - 11:15 AM BREAK

11:15 AM - 12:00 PM

12:00 PM - 12:45 PM 1 HOUR CE

12:45 PM - 1:00 PM BREAK

TBA

OPTIONAL AFTERNOON SOCIAL/ EXCURSION

1:00 PM - 2:45 PM 2 HOURS OF CE

2:45 PM - 3:00 PM BREAK

3:00 PM - 4:45 PM 2 HOURS OF CE

4:45 PM - 5:00 PM BREAK

5:00 PM - 5:45 PM 1 HOUR CE

**EVENT** 

TBA
OPTIONAL SOCIAL/EVENING

#### SUNDAY

# **SEPTEMBER 14, 2025**

AFOS & SECO PROGRAM (8 HRS CE)

6:30 AM – 3:00 PM REGISTRATION AND NAME BADGE PICK UP

7:00 AM - 7:30 AM BREAKFAST SYMPOSIUM

7:30 AM - 7:45 AM BREAK

7:45 AM - 9:30 AM 2 HOURS OF CE

9:30 AM - 9:45 AM BREAK

10:00 AM - 10:45 AM 1 HOUR CE

10:45 AM - 11:15 AM BREAK

11:15 AM - 12:00 PM LUNCH SYMPOSIUM

12:00 PM - 12:45 PM 1 HOUR CE

12:45 PM - 1:00 PM

1:00 PM - 2:45 PM 2 HOURS OF CE

2:45 PM - 3:00 PM BREAK

3:00 PM - 4:45 PM **2 HOURS OF CE** 





